Oktatás

Miben tud segíteni Önnek a Nyelvstúdió?

A Continental Nyelvstúdió fõ tevékenységi köre a nyelvi magánoktatás, melyet Ön személyes és online formában is igénybe vehet. A Continental Nyelvstúdióban 1, 2 vagy 3 fõ részére igényelhetõk magánórák. A nyelvoktatás tematikáját, menetét, módszereit az Ön igényei határozzák meg. Akár a beszédet, akár mások megértését, az írásos kommunikációt, vagy az idegen nyelvû írott szövegek megértését szeretné gyakorolni, esetleg úgy érzi, hogy fel kellene frissítenie a nyelvtani ismereteit - a Nyelvstúdióban jó helyen jár. Ráadásul a máshol elterjedt tanfolyami oktatás idõkorlátai nálunk nem fogják akadályozni Önt: annyi ideig és olyan intenzitással vehet nyelvórákat, ami Önnek a legmegfelelõbb. Nincsenek kötött beiratkozási idoszakok: Ön bármikor jelentkezhet nyelvórára.

A nyelvi magánórákon a fentiek mellett igény esetén a Nyelvstúdió segíteni tud az idegen nyelvû állásinterjúra való felkészülésben, vagy a hatékony idegen nyelvû munkahelyi kommunikáció elõsegítésében is, de ha egyszerûen csak egy külföldi utazás miatt van szüksége nyelvi alapismeretekre, akkor is érdemes hozzánk fordulnia.

A Nyelvstúdió diákok korrepetálásával is foglalkozik, melynek keretein belül 12 év feletti tanulók oktatására van lehetõség. Diákok esetében az aktuális iskolai tananyag és követelményrendszer a mérvadó, igény szerint akár teljes egészében ezek kerülnek az órák középpontjába.

A magánórák óradíjairól és a vonatkozó kedvezményekrõl az "Árak" menüpontban tájékozódhat.

A fentieken kívül lehetõség van a nyelvi lektorálás tevékenységhez kapcsolódóan korrektúra készítésének igénylésére is. Ez azonban kizárólag már meglévõ szövegek nyelvi ellenõrzését jelenti. Fordítások készítésével és tolmácsolással a Continental Nyelvstúdió nem foglalkozik. A korrektúra készítése egyedi árajánlat alapján történhet.

Tudnivalók a magánórákról

A Continental Nyelvstúdióban 1, 2 vagy 3 fõ részére igényelhetõk magánórák. A magánórák személyes és online formátumban is igénybe vehetõk. Ez az oktatási forma azoknak ajánlott, akik az átlagosnál gyorsabban szeretnének haladni, vagy nem kedvelik a máshol megszokott csoportos, tanfolyami keretek között zajló nyelvoktatást. A magánórák teljes mértékben személyre szabottak, alkalmazkodnak a jelentkezõ igényeihez. A tananyag és az alkalmazott oktatási módszerek is személyre szabottan kerülnek kiválasztásra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Nyelvstúdió nem szervez csoportos tanfolyamokat. A magánórákon alapvetõen 1 fõ (a jelentkezõ) vesz részt. 2 vagy 3 fõs magánórákat a jelentkezõk kezdeményezésére és kifejezett ezirányú kérésére lehet igénybe venni. A 2-3 fõs magánórák ebbõl adódóan ideális választást jelenthetnek hasonló nyelvi szinten lévõ párok, családtagok, barátok, osztálytársak, kollégák részére. A magánórákra vonatkozó óradíjak és kedvezmények az "Árak" menüpontban találhatók.

Tudnivalók az online nyelvórákról

Online formában elsõsorban az egyéni oktatás ajánlott, de a 2 és 3 fõs magánórák is megoldhatók online formátumban. Az online oktatás során használt ingyenes alkalmazás segítségével a személyes oktatásban megszokott módon lehet azzal egyenértékû online órákat tartani. Ön ebben az oktatási formában készen megkapja az adott óra anyagát e-mailben még órakezdés elõtt. A házi feladatot, majd annak javítását szintén e-mailben fogja megkapni. A nyelvórák ezzel a módszerrel okostelefonról, tabletrõl, laptopról, vagy asztali számítógép segítségével is elérhetõek. Önnek csupán valamelyik felsorolt eszközre, az ingyenes alkalmazásra és egy érvényes e-mail címre van szüksége az online nyelvórák igénybevételéhez. Az ingyenes alkalmazás használata biztonságos és nagyon egyszerû, minimális számítástechnikai ismeretekkel is percek alatt megtanulható. Az online oktatás óradíjai és a vonatkozó kedvezmények megegyeznek a személyes oktatásnál alkalmazott díjakkal és kedvezményekkel. Az óradíjakról és a kedvezményekrõl az "Árak" menüpontban tájékozódhat.

Mivel NEM foglalkozik a Nyelvstúdió?

A Continental Nyelvstúdió nem foglalkozik fordítások készítésével és / vagy tolmácsolással (telefonon, vagy e-mailben történõ kapcsolatfelvétel útján sem). A Nyelvstúdió nem szervez csoportos tanfolyamokat, nem vizsgáztat, nem indít szakmai képesítés megszerzésére irányuló és / vagy támogatott képzéseket. A Nyelvstúdió nem foglalkozik óvodás korú, valamint 12 évnél fiatalabb általános iskolás gyermekek oktatásával, továbbá bármely életkorú Hallgató otthonában történõ személyes oktatással.Tanuljon Ön is a Continental Nyelvstúdióban!

Jelentkezés és további információ: 06-20-340-16-14

Hétfõtõl-péntekig: 9-19 ° Szombaton: 9-14

Adatvédelem    Impresszum     Sütik    Credits